Новият български филм на режисьора Стефан Командарев – Посоки тръгва по

...
Новият български филм на режисьора Стефан Командарев – Посоки тръгва по
Коментари Харесай

Новият български филм „Посоки” тръгва по кината

Новият български филм на режисьора Стефан Командарев – „ Посоки ” тръгва по кината от 26 януари.

Действието във кино лентата се развива в София. В рамките на 24 часа, в 6 таксита се случват шест разнообразни истории, повлияни от парадоксите и проблемите на днешната българска реалност. Всички те са обединени от една гибел, която ще даде късмет за нов живот.

Шофьорите на таксита са водещите герои, които постоянно са най-точните очевидци на действителността, в това число и от тъмната й страна. Някои от тях са принудени да бъдат психолози и терапевти, от време на време спасители, други са агресори, трети са жертви. Те са част от същинския живот. Останалите герои на тези истории са клиентите на такситата – другите лица на българското общество. Редуват се както трагични, по този начин и комични епизоди из нощна София. 

Във кино лентата вземат участие Ирини Жамбонас, Асен Блатечки, Зуека, Стефан Денолюбов, Юлиан Вергов, Васил Банов, Герасим Георгиев – Геро, Иван Бърнев, Стефка Янорова, Николай Урумов  и други

Сценарият е на Симеон Венциславов и Стефан Командарев, оператор е Веселин Христов, монтажът е на Нина Алтъпармакова, художник на кино лентата е Мария Койчева. Продуценти на кино лентата са Стефан Командарев и Катя Тричкова (Арго филм).

„ Посоки ” е ко-продукция на България, Германия и Македония  и е подсилен от Национален кино Център – България, Регионален кино фонд МДМ – Германия, Евроимаж, Българска национална телевизия, Македонската кино организация,  КИА Моторс – България, Дарик радио, Yellow Taxi.  
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР